Go to Top

Glenn Langley D.C., chiropractor

Glenn Langley D.C. (Doctor fo Chiropractic) is geboren in Staten Island NY, USA en opgegroeid in Port Charlotte FL, USA.

Hij heeft gestudeerd aan de Florida Atlantic University waar hij een Bachelors in Health Sciences heeft behaald. In 1997 heeft hij stage gelopen bij professional football speler Chris Carter’s “FAST program” in Boca Raton, Florida. Hier heeft hij kennis gemaakt met wetenschappelijke sport specifieke training en behandelingen van topsporters over de hele wereld.

Na deze periode is hij verder gaan studeren om een 2e Bachelors in Anatomy te behalen en in 2001 is hij afgestudeerd als Doctor of Chiropractic van Parker University Dallas Texas USA.
Direct na het afstuderen is hij uitgenodigd om in Nederland het beroep chiropractor te beoefenen.
Na 10 jaar te hebben gewerkt in praktijken in Roermond en Heerlen heeft chiropractor Langley besloten om zich definitief in Nederland te vestigen en zijn eigen praktijk te openen. Samen met zijn vrouw en 3 kinderen noemen ze Roermond hun thuis.

Chiropractor Langley’s filosofie is dat een “optimale gezondheid bestaat uit optimale communicatie tussen het centraal zenuwstelsel en lichaam waarin de wervelkolom centraal staat, voldoende beweging en gezonde voeding.”
Zijn missie (doel) is deskundige, professionele en vriendelijke dienst te bieden in het verhelpen van lichamelijk klachten en de bewustwording van het ontstaan en voorkomen van klachten.