Go to Top

Marc Lucassen, chiropractor

Mijn naam is Marc Lucassen, ben geboren in Maastricht en opgegroeid in Ulestraten. In 2007 heb ik mijn diploma fysiotherapie behaald, waarna ik 5 jaar in een particuliere praktijk heb gewerkt. Ondanks het volgen van verschillende cursussen, wilde ik meer voor mijn patiënten kunnen betekenen. In deze periode kwam ik in aanraking met chiropractie en stond ik versteld van de overweldigende resultaten.

In 2012 zette ik daarom de stap om te verhuizen naar Bournemouth, Engeland, om daar chiropractie te studeren aan de Anglo-European College of Chiropractic. Medio 2016 heb ik mijn Master of Chiropractic behaald. Tijdens mijn studie in Engeland, heb ik me onder andere verdiept in neurologie, orthopedie en het lezen en beoordelen van röntgenfoto’s en MRI scans. Naast het volgen van verschillende bijscholingen zoals Dry Needling en kinderchiropractie heb ik tijdens mijn 2 jaar durende stage veel ervaring opgedaan met het behandelen van patiënten van alle leeftijden.

“Door mijn werkervaring als fysiotherapeut en mijn up-to-date kennis en vaardigheden als chiropractor, streef ik naar het bereiken van een optimale gezondheid voor elke patiënt.”

Graag tot ziens in de praktijk!