Go to Top

Personal Training

Voor iedereen die al actief bezig is, maar nog een persoonlijke uitdaging zoekt kunt u nu terecht bij onze personal trainer, Roel Bors.

Roel Bors is al sinds 1993 actief als (personal)trainer in het zuiden van het land. In de loop der jaren heeft hij zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van functioneel trainen en is als zodanig betrokken bij de ontwikkeling van verschillende populaire trainingsprogramma’s. Daarnaast is hij al enige jaren verbonden als docent en coördinator aan een groot opleidingsinstituut dat nieuwe (personal)trainers klaarstoomt voor het vak.

Functioneel trainen (denk aan TRX, kettlebell en geavanceerde grondoefeningen) wil zeggen dat een training zoveel mogelijk aansluit bij de specifieke doelstelling. Doelstelling van Roel zijn trainingen is o.a. het voorkomen van (veelal terugkomende) klachten van voornamelijk de rug. Door belasting en belastbaarheid steeds zorgvuldig op elkaar af te stemmen, zullen zwakke delen in het lichaam sterker worden en spieren ‘leren’ met elkaar samen te werken. De belastbaarheid van het lichaam wordt stapsgewijs vergroot waardoor de kans op het ontstaan van problemen vele malen minder wordt. Deze belastbaarheid wordt middels een effectief stappenplan verhoogd waarbij veel aandacht uitgaat naar rompstabiliteit. Visie van Roel Bors is:  ”Bewegen is goed, goed bewegen is beter”. Naast kennis zijn ook enthousiasme en passie typerende kenmerken van Roel Bors.

Voor afspraken of meer informatie neemt u contact op met Roel:
tel. 06-27 33 70 44 of email: roelborspt@outlook.com
(afspraken en facturering worden door Roel zelf geregeld)

Screen Shot 2016-03-21 at 13.11.50